Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
CERTIFICARE SSLCertificate SSL cu instalare gratuita

Pe langa serviciile de web-development, oferim si certificate SSL pentru website-ul dumneavoastra, iar instalarea este gratuita, executata de catre echipa WebRoyal.Ce este Certificatul SSL?

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite si pentru securizarea corespondentei (email).

Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate. Puteti identifica daca un website are certificat SSL atunci cand adresa acestuia incepe cu “https”, iar in dreptul acestuia gasim un lacatel verde. La ce ajuta un Certificat SSL?

Criptarea HTTPS joaca un rol important si direct in algoritmul de cautare Google, asa cum in 2015, cel mai mare motor de cautare anunta ca modifica algoritmul in favoarea site-urilor criptate HTTPS. Mai mult decat atat, Google a promovat initiativa de “HTTPS pretutindeni”, pentru a recompensa site-urile cu SSL instalat, indiferent daca site-ul respectiv stocheaza date cu caracter personal sau nu, tocmai pentru un concept nou de marketing online.

In calitate de furnizor de servicii, afacerea ta online are, cel mai probabil, scopul de a stimula conversia si clientii sa achizitioneze produsele pe care le comercializezi. In mediul online, conversiile sunt direct influentate de factorul de incredere pe care il genereaza pagina web. Astfel, adaugarea de credibilitate si incredere site-ului este o corelatie directa pentru a obtine mai multe conversii.

Realizeaza-ti proiectul!


Detii deja o afacere, sau vrei sa iti dezvolti una in mediul online?
Noi te ajutam! In ziua de azi deja multa lume alege sa comande totul online si sa-i ajunga produsul acasa,
decat sa viziteze un magazin. Deschide-ti propria afacere pe internet si du-ti proiectul la capat!


contacteaza-ne

Proiecte realizate cu succes

Detinem un portofoliu unde sunt expuse cateva din website-urile
realizate de catre echipa noastra.


vezi portofoliul

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.