Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
CINE SUNTEM NOI?

Povestea WebRoyal.ro

Cine suntem si cu ce ne ocupam? WebRoyal este o firma care se ocupa cu crearea si design-ul paginilor web, cat si mentenanta acestora. Proiectul WebRoyal a luat nastere in Martie 2017 si este creata sub licenta firmei S.C LIBITUMWEAR S.R.L. De ce am ales acest proiect?

 

Pasiune

Ne place foarte mult sa lucram cu alti oameni, sa cream, sa descoperim si sa inventam. Ne ocupam cu realizarea website-urilor din anul 2011, cand pe atunci era un simplu hobby practicat in timpul liber.

 

Devotament

Cu totii cunoastem proverbul “Nu lasa pe maine, ce poti face astazi!”. Acesta este motto-ul nostru; nu ne place sa lasam lucrurile nefinalizate la timp. Ne dedicam in tot ceea ce facem si punem suflet astfel incat sa iasa totul ca la carte, nu exista loc de greseli.

SERVICII WEB DESIGN

In prezent, echipa noastra este formata din 4 membri, fiecare avand rolul sau bine stabilit. In prezent, de realizarea site-urilor se ocupa o singura persoana, care se dedica in mod egal tuturor cererilor.


CONDUCEREA WEBROYAL

WebRoyal.ro este condus de catre firma SC LIBITUMWEAR SRL, avand sponsor oficial magazinul online HaineSelect.ro, unul dintre proiectele noastre realizate cu succes.
Noi vă facem
afacerea cunoscută!

Ai o afacere, dar nu este promovata in mediul online? Ne ocupam noi de asta!

CONTACTEAZA-NE

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.